Невена Гитарић 4/2

Велико нам је задовољство да вас пред новогодишње и божићне празнике обрадујемо интервјуом који је Невена Гитарић урадила са директором наше школе. Имали смо превише питања, али смо некако успели да издвојимо оно што смо мислили да вас може занимати. Разговарали смо о искуствима, изазовима и предностима овог посла, као и ономе што нашу школу може очекивати у наредном периоду. Уживајте!

Лука Тешић 4/2

Професор физичке кулутре Владан Зец био је први саговорник новинарске секције у низу интервјуа урађених са професорима наше школе. Занимало нас је његово мишљење о наставном процесу, али и шта би пожелео својим ученицима.

Симеун Кнежевић

Ове недеље пред вама је интервју професорке Славице Пер. Погледајте како је наша саговорница одговорила на питања о свом односу према рачунарима, школи, најновијим трендовима у образовању...

Никола
Степановић 2/6

Следећи у низу интервјуа који је новинарска секција урадила са запосленима школе јесте интервју са Биљаном Тепавчевић, педагогом школе и помоћником директора. Дугогодишњи рад у установи као и радно место које захтева сарадњу са свим запосленима у школи, ученицима и њиховим родитељима, били су разлог да она буде наш следећи саговорник.

Следећи у низу интервјуа новинарске секције јесте интервју који је дала професорка Социологије, Устава и Грађанског васпитања у нашој школи, Јасмина Бранковић. Прочитајте став професорке о актуелним темама у просвети, а посебно о односу професора према ученицима.

Невена Гитарић 4/2

Нашег данашњег саговорника стварно није тешко представити јер се ради о ученику који је својим васпитањем покупио симпатије свих професора, а својим интегритетом поштовање својих другара. Лука је ове године председник ученичког парламента, те нам је био одличан саговорник да са њим разговарамо о односу ученика и професора.

Невена Гитарић 3/2

Последњи у низу наших интервјуа ове школске године јесте овај који је пред вама. Пуно је било разлога за нашу одлуку да оставимо Надицу за крај, а једна од њих је да је она најмлађа међу ђацима које смо одабрали да представимо. Надица је ове године завршила први разред, а веома смо срећни што ће од следеће године у нашој школи бити и њен брат Душан. Прочитајте шта је имала да каже ова велика нада српског спорта, али и одлична ученица наше школе.

Вања Сентић 2/3

Овог пута доносимо вам интервју који је наша Вања Сентић урадила са Наталијом Продановић. Наталија је била наш избор јер је ученица која постиже одличне резултате, како у школи, тако и на одбојкашком терену, а поред тога, пошто је дошла из другог града да би се школовала и тренирала овде, упознала се са изазовима самосталног живота раније него многи наши ученици. Прочитајте шта о свему овоме каже наша талентована ученица.

Александар
Зељковић 4/1

У нашој школи налази се велики број талентованих ученика, како у области електротехнике, тако и разних других наука и спортова. Наша идеја је да вам представимо неке од њих, зато што желимо да афирмишемо наше талентоване ђаке. Први међу њима је Филип Симовић, како кажу професори стручних предмета "геније за струку", па прочитајте како је он одговорио на наша питања.

Миња Вујачић 1/3

Први интервју ове школске године са наставницима школе јесте онај који смо урадили са професорком енглеског језика Нихадом Мијатовић. Пошто је међу ученицима позната по свом искреном мишљењу и дисциплини, трудили смо да овог пута добијемо њено мишљење о многим актуелним питањима, али је замолили да са нама подели сећања на своје школске дане. Уживајте!